Nytt år – nya möjligheter

Nu har vi lagt 2016 bakom oss, det var ett ganska tungt och jobbigt år. Sista delen av året hände det en del positiva saker, som att jag äntligen rensade i gillestugan och kunde fixa mig en liten fotostudio. Där har vi tillbringat mycket tid med hundarna som modeller och fotografering är för mig ren avkoppling. Vi kunde också i slutet på året köra lite kickspark med hundarna, det kom så pass mycket snö att vi hann få hem sparken och köra en gång!

2017 har hittills börjat väldigt bra. Den här veckan har jag och hundarna varit och träffat flera av hundarnas buskompisar, Boxern Kira, Pumin Aramis samt Gårdshunden Fixa. När vi träffade Fixa passade vi också på att göra lite utomhussök i snöstormen 🙂

Här hemma håller Håkan på att tapetsera och måla köket och hallen, känns också som en ny och bra start på året.

Kommer säkerligen att hända mycket spännande saker under året.

Vi hörs
//Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *